Sponsoring

Ook wij van OJC kunnen niet zonder sponsoren. Sponsoring is uiteraard maatwerk. Het vereist creativiteit en professionaliteit vanaf de ontwikkeling van de tegenprestaties tot en met de uitvoering. Het zijn de details die het verschil maken. Graag stellen wij in samenspraak met de sponsors het pakket op, zodat het aan uw wensen voldoet en een maximale win-win situatie ontstaat. Daarnaast hanteren wij een lange termijn strategie. Continuïteit is erg belangrijk voor OJC en wij gaan daarom graag een langdurige samenwerking aan met de sponsors.

Doelstellingen sponsoring

De doelstellingen die OJC nastreeft met sponsoring zijn:

  • De permanent ingerichte turnhal brengt hoge kosten met zich mee, waardoor helaas ook de contributie van de leden de laatste tijd wat verhoogd is. Een gedeelte van de sponsoring wordt daarom gebruikt om de contributie op peil te houden, zodat kinderen (en volwassenen) vanuit alle lagen van de bevolking lid kunnen blijven en worden van OJC.
  • OJC wil door middel van sponsoring meer in de gemeenschap van Rosmalen komen te staan. Goede relaties met diverse vertegenwoordigers uit het midden- en kleinbedrijf, dragen hiertoe bij.
  • Nieuwe kleding voor wedstrijden.
  • Trainingen en cursussen voor trainsters.
  • Realiseren nieuwe communicatiemiddelen ter promotie van de vereniging.
  • Organisatie van een turnkamp.
  • Extra activiteiten, wedstrijden en toernooien organiseren.

Supplysponsors

Naast de hier genoemde mogelijkheden zijn wij tevens op zoek naar supplysponsors. Hierbij kan gedacht worden aan kleding, drukwerk, reclameborden, schoonmaak, kamp etc. (kosten nader te bepalen).

Oriƫnterend gesprek

Indien u geïnteresseerd bent geraakt in onze ambities en samen met ons de sprong op de ‘springplank naar succes’ wil wagen, zijn wij een interessante partner voor u. In een oriënterend gesprek kunnen we uw verwachtingen en onze wensen op elkaar afstemmen om zo tot een optimale samenwerking te komen.

Contact

Lilian Marcolina 
E-mail: secretariaat@ojcturnen.nl