Club van 50

Turnvereniging OJC Rosmalen zet zich in om verschillende wensen binnen onze vereniging mogelijk te maken zodat de vereniging er sterker en beter van wordt. Maar het realiseren van zaken binnen onze vereniging kost geld. Om aan diverse wensen/verbeteringen een extra impuls te kunnen geven is de club van 50 opgericht.

Club van 50 voor de gehele vereniging

De opbrengsten die gegenereerd worden door de club van 50 gaan we gebruiken voor de gehele vereniging. De club van 50 zet zich in om verschillende zaken binnen de vereniging te realiseren. Of dit nu betrekking heeft op recreatie, selectie of ter verbetering van onze accommodatie. U ziet, de hele vereniging heeft baat bij de opbrengsten van de club van 50.

Wat doet de Club van 50 voor u als lid?

Als lid van de club van 50 wordt uw naam op de website Turnvereniging OJC Rosmalen vermeld.

Als lid van de club van 50 wordt uw naam op het bord van de club van 50 geplaatst, dit bord hangt in de toeschouwers / ontvangstruimte van de turnhal.

Wie kunnen er lid worden van de Club van 50?

Iedereen die OJC Rosmalen een warm hart toedraagt kan lid worden. Leden, donateurs, vaders, moeders en andere familieleden kunnen lid worden van de club van 50. Ook kunnen bedrijven natuurlijk lid worden van de club van 50.

Hoe kan ik lid worden van de Club van 50?

U kunt lid worden of meer informatie opvragen door een mailtje te sturen naar secretariaat@ojcturnen.nl