Clubkampioenschappen

Ieder jaar strijden alle kinderen uit de recreatiegroepen, twee uurs groep, de anderhalf uurs groep en jong talent voor de titel 'Clubkampioen'. Iedereen wordt ingedeeld in haar/zijn eigen niveau. Zo is het voor iedereen heel erg leuk om mee te doen. In de lessen wordt de oefening aangeleerd en geoefend.

Een deskundige jury beoordeelt de oefeningen van alle deelnemers. Aan de hand van de totale score worden de plaatsen 1, 2 en 3 per niveau beloond met een mooie medaille.

De inschrijving voor de clubkampioenschappen is nu geopend! We vinden het leuk als iedereen mee doet! Dus meld je aan via de e-mail aanmeldingojc@hotmail.com en vermeld daarbij je naam, je geboortedatum, je trainster en tijdstip waarop je traint. LET OP! Als deze gegevens niet compleet zijn wordt je aanmelding niet verwerkt! Je kunt je inschrijven tot en met woensdag 6 juni. Hierna is de inschrijving gesloten en kun je je niet meer opgeven. Ook geldt VOL=VOL, dus geef je zo snel mogelijk op!

De indeling zal vanaf 13 juni bekend worden gemaakt op de website, Facebook en op het infobord. Houd deze dus goed in de gaten!

Hopelijk zien wij jullie allemaal op 24 juni!

Hieronder vinden jullie nog de uitslag van vorig jaar.